Nye indlæg

 

Året der gik, 2015

21-12-2015
Så gik der endnu et år. Det gik stærkt!
Denne gang har fulde fokus dog ikke været på hestene, men også på min arbejdsplads.

Jeg har dog knoklet med at uddanne Solero i løbet af året – og heldigvis med succes. Dog ikke altid på stævnebanerne!

Året startede ud med at vi vinterflyttede Solero, så jeg kunne opretholde min træning, da tiden ikke var til at køre, som vi ellers har gjort de forrige år.

I februar gjorde Solero mig utrolig stolt, da vi sammen vandt vores LB debut med 70 %. En fantastisk start på stævnesæsonen og Solero var helt sikkert i en god udvikling.
I starten af året kom også en ny sponsor i teamet. Nemlig Tune Skadeservice. De gjorde det muligt for mig at få den helt rette sadel til Solero, hvilket er dybt taknemmelig for.
 
I slutningen af februar kunne jeg stolt slutte en fantastisk årrække med min kære Unico, som jeg solgte slut 2014, med at vine championatslisten hos distrikt 3 for hest i C-stævner.
En dejligt afslutning på en dejlig tid.
 
I marts debuterede Solero og jeg i LA, uden den helt store succes. Det var svært at rykke skridtet op og der skulle laves lidt mere for at tjene point i hus, så vi måtte tilbage på træningsbanen.
 
I maj kom endnu en sponsoraftale i hus. Denne gang var det Mustang International, der ønskede at være en del af teamet. Det er fantastisk med den opbakning af mit arbejde og interesse i sporten.

Så kom juni, hvor jeg havde inviteret til kursus med dommerbedømmelse.
Det var en kæmpe succes og alle kom hjem med nye redskaber og erfaring i rygsækken. Vejret var med os og dommervalget var helt perfekt. Dette kunne ikke havde gået bedre og jeg ser frem til at kunne tilbyde endnu et kursusforløb til næste år.
Fra juni begyndte jeg også den afsluttende fase i min Træner 2 uddannelse, som jeg påbegyndte sidste år. Der skulle skrives eksamensopgave, hvilket var et større projekt. Men efter flere månedernes arbejde med opgaven, kunne jeg stolt kalde mig Træner 2 uddannet i oktober i år. Sikke en følelse!
 
Efteråret gik med et par stævner på Solero, hvilket kun blev bedre og bedre. LA resultater på 65, 67 og 69, så kunne jeg ikke andet end at være glad, da det tydede på at noget gik i den rigtige retning. Det var dog svært at se, da Solero også med tiden blev mere og mere trodsig og bange for opvisningsbanerne. Noget der virkelig hæmmede ham og gjorde, mine signaler ikke trængte igennem til ham. Senest var det her i december, det gik helt galt og jeg måtte opgive. En ærlig stævnesæson afslutning, men jeg er sikker på, vi kommer stærkt igen til næste år.

Også eleverne har haft et fantastisk år. Flere har vist sig på stævnebanerne, mens andre har rykket sig derhjemme på træningsbanerne. Jeg ser især frem til næste år for mine elever, da de her d. 26 har deadline på deres ryttertest, som jeg har udviklet. Det bliver så fedt at kunne træne elever ud fra andre parametre, end blot det man ser hver undervisningstime. At være med til at udvikle måden at undervise på er jo helt fantastisk!

Næste år vil byde på meget spændende, er jeg sikker på. Der skal knokles, så Solero og jeg forhåbentlig bliver klar til MB i løbet af året og får styr på opvisningsbanerne og så skal mine elever på bedste måde også udvikles.
Jeg ser meget frem til 2016!

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com