Nye indlæg

 

Nyt tiltag i undervisningen fra næste år

09-11-2015
Fra næste år indfører jeg en træningsdagbog til mine elever. Det gør jeg på baggrund af, at jeg desværre synes, at meget undervisning foregår én gang om ugen og så er der først fokus igen ugen efter.
Jeg vil følge mine elevers udvikling tættere. Der er desværre nogle ting, man ikke kan se, når rytteren arbejder på hesten, som kan være årsag til flere problemer i ridningen, det har jeg nu sat mig for at få løst.
På baggrund af min træner 2 uddanelse og med hjælp af en underviser på en talentskole og deres optagelsestest har jeg udviklet min egen, der skal give mig et klart syn på, hvor mine elever er stærkest og svagest og hvor, vi har brug for at arbejde.
Testen vil blive brugt i samarbejde med træningsdagbogen, så eleverne kan træne effektivt i egen tid og med fokus på deres individuelle mål.
Jeg har arbejdet på den i et år og har testet den igennem selv og har glædet helt utrolig meget til at arbejde med den med mine elever.
De har nu fået den for som lektier inden slutningen af næste år, så jeg efter årsskiftet bliver klogere på mine elever og kan udvikle dem langt mere effektiv og selvfølgelig helt individuelt.

Jeg glæder mig utrolig meget!

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com