Nye indlæg

 

Virkelysts Solero indtager 2 pladsen i sin kun anden LA2 start

18-10-2015
I denne weekend var jeg til start på Himmelev Rideklub, hvor jeg havde meldt til LA1 om lørdagen og LA2 om søndagen.
 
Jeg var spændt på stævnet, da Solero har startet der før og jeg var derfor spændt på at se, om han ville kigge så meget, som han gjorde første gang, eller om han kunne genkende stedet.
 
Lørdagens tur bar desværre rpæg af manglende energi og engagement fra Soleros side. Jeg følte slet ikke, han var klar på opgaven. Da han skal stå opstaldet til vinter, er vi i gang med at køre ham over på andet foder, så det kan formentlig være dette.
Et par kiks og generelt et middelmådigt ridt blev det til uden de store højdepunkter.
En smule ærgelse, hvor jeg dog alligevel kunne glæde mig over, at jeg kom rundt på banen uden problemer.
Vi blev honoreret med 67,2 % og endte på den ærgerlig placering som første uplaceret.
 
Om Søndagen havde jeg helt klart en mere veloplagt Solero med. En super opvarmning og en ellers skøn hest at have med inde på banen. Et par små fejl grundet manglende styrke hist og her og så måtte jeg lige opdrage lidt til sidst, da jeg havde en meget utålmodighed unghest, der ikke ville stå stille i afslutningsparaden. Det kostede selvfølgelig, men opdrages skal den om den er på banen eller til træning ;-)

Til trods for dette, var jeg godt tilfreds med ridtet, som stadig virker lidt udfordrene for ham. Flotte 69,1 % blev vi dog belønnet med og med spændning til det sidste, kunne jeg stolt indtage anden pladsen og endda med yngste hest i feltet.

Det er fantastisk at mærke udviklingen i hans stævnerutine, som helt sikkert går den rigtige vej nu. En mere lyttende hest, som nok også er blevet mere voksen i hovedet.

Stor tak til mine fantastiske sponsorer:
Tune Skadeservice, Beslagsmed Kenn Stærkjær og Mustang International.
 

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com