Nye indlæg

 

Stor personlig sejr for Solero og jeg til dagens stævne

27-09-2015
Solero og jeg skulle i dag debutere i LA2 på Vindinge Rideklub. I forhold til LA1, er øvelserne i LA2 tættere sammen og kræver generelt lidt mere styrke. Jeg kan derfor tydeligt mærke på Solero, programmet er sværere for ham.
 
Dagens mål var dog at komme rundt på banen og give ham en god oplevelse med det. De sidste par gange har han bakket meget af med mig, og jeg har måttet knokle noget for at få ham frem. Så kom vi rundt på banen uden at han bakkede af, var det en sejr i sig selv.
 
Opvarmningen var noget varm, men super fin og vi fik et godt samarbejde, inden det gik løs. Jeg var første på banen og havde derfor heldigvis lidt tid til at vise ham banen. Jeg nåede desværre ikke meget, inden der blev givet startsignal.
Han virkede utrolig rolig derinde og jeg kunne pludselig ride, sikke en fantastisk følelse!
Vi fik desværre et par misforståelser fundtri de små vendinger og da rytteren byttede rundt på to øvelser, røg 2 point også her.
Men da jeg bukkede af var jeg noget af en tilfreds, lettet og glad rytter. Stjerne Solero der endelig kunne samarbejde på opvisningsbanen. En kæmpe sejr for os!

Vi endte med fine 66,3 % som var meget tilfredsstillende med de par fejl, der nu engang var og en fejlridning, der kostede mig de 67 %.
Der skal dog stadig endnu mere styrke til, før han bliver helt sikker i de små vendinger og får holdt selvbæringen hele vejen rundt. 
Jeg glæder mig dog meget over vores fremskridt for tiden!
 

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com