Nye indlæg

 

Til stævne i Frederiksværk

12-09-2015
I dag gik det løs på Frederiksværk Rideklub til distriksstævne, hvor jeg havde meldt til i LA1 på Solero.
Frederiksværk laver altid gode stævner med gode facenliteter og muligheder, så det tiltrækker altid mange starter. Dette stævne var ingen undtagelse og vi var da også i fitn selskab i et stærkt felt med flere fine og erfarende ekvipager.
 
Solero tog heldigvis den lange køretur pænt, hvilket var hans første længere tur. Alt tegnede godt og jeg havde en dejlig rolig hest på opvarmningen, trods lidt trængsel, da der var start på to baner.
 
Jeg fik allerede fra starten en overraskende fin form på Solero, jeg kan virkelig mærke, vi har knoklet det sidste stykke tid med styrken til at kunne gå med mere bæring og næsen korrekt. Vi var top klar, da jeg blev kaldt til start, men selvfølgelig var opvisningsbanen MEGET farlig. Så farlig, Solero måtte trækkes ind på den og den første halvdel af tiden inden startsignal gik da også kun baglæns i den ene ende. Jeg fik heldigvis hans opmærksomhed lidt og vi kun ned i den anden ende inden startsignalet.
 
Det hæmmede dog hele programmet, at der var spøgelser over det hele. Han gik bag mig hele trav programmet og viste desværre slet ikke hverken gangarter eller fremaddrift.
Galopprogrammet blev en anelse bedre, men bar stadig præg af hans nervøsitet.
enkelte gode ting var der da at finde i programmet og jeg synes generelt, jeg bedre kunne arbejde med ham, trods det at han bakkede af. Dejligt, jeg er begyndt at finde de knapper, der skal til, når han ikke opfører sig helt normalt.
Jeg blev dog en smule irriteret derinde, da jeg virkelig havde set frem til ridtet i form af, han var lige som han skulle være på opvarmningen. Der var da heller intet at komme efter, da jeg red derind igen. Fremme for schenklen og fin form.
Jeg ser frem til, han tør stole lidt mere på mig og give maks gas inde på banen i stedet for at lukke mig ude, når det først bliver farligt.
 
Både god og skuffende tur og det var da også med blandende følelser, da jeg hørte procenten på 67 % i højtaleren. Vi kiggede alle på hinanden og blev enige om, det måtte være en regnefejl. Da vi efterfølgende så ridtet hjemme igen, kunne jeg dog godt få øje på de ting, dommeren havde honereret. Jeg glæder mig over medvinden, vi ikke har haft i en længere periode og over de store fremskridt vi gør os i øjeblikket - Det går stærkt nu og jeg glæder mig til hver en ridetur. Meget tilfreds med den unge stjerne, der dog godt må høre efter inde på banen også.
 
En tur der har givet blod på tanden!
 

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com