Nye indlæg

 

Vellykket modul 5 på Træner 2 uddannelsen

02-09-2015
Jeg var i weekenden til det femte modul i Træner 2 uddannelsen. Vi skulle denne gang bedømmes for første gang.

Vi lagde dog ud fredag med fokus på vores trænerrolle.
Lørdag havde vi en rigtig spændende formiddag med uddannet coach, og med masterclass i psykologi, Kimmi. Her fik jeg rigtig gode redskaber både til mine elever, men også til mig selv. Jeg ser meget frem til at gøre brug af disse!
Vi havde denne gang også en masse teknikgennemgang, men også hvordan man kan skabe forøvelser til øvelser, så de nemmere indlæreres, og man forbereder ekvipagen bedre.
Dette skulle herefter også udføres i praktisk, som var vores første bedømmelse. Jeg trak øvelsen parade og havde så 1 time til at foreberede 8 min undervisning med forøvelser til denne øvelse. Det var lidt spændende, da vi skulle undervise helt nye ekvipager, vi ikke kendte, som havde meldt sig til prøven. Det hele foregik i det skønne ridehus hos Landbrugsskolen i Roskilde, helt perfekte omgivelser. Det var lidt nervepirrende, da det hele blev filmet og bedømt af både fagfolkende og mine medkursister. Det gik heldigvis rigtig godt og fik en positiv feedback, det gjorde mig selvfølgelig glad og lettet. Det gik desværre ikke lige godt for alle, men vi kom fint igennem og fik givet hinanden nogle redskaber, som vi kunne arbejde med.
Super fed weekend, hvor der også blev plads til lidt hygge om aftenen med de andre.

Næste gang går det for alvor løs, hvor vi både skal bedømmes på en teknisk test som SKAL beståes med 65 %, endnu en undervisning og vores eksamensopgave.
Denne gang bliver det på Thommysminde Ridecenter, så kursen går mod Jylland igen. Jeg håber, at når jeg denne gang forlader Jylland, kan kalde mig Træner 2 uddannet!

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com