Nye indlæg

 

Vellykket kursus!

14-06-2015
Sikke en skøn weekend!
Har haft besøg af flere læringsivrige kursister, som alle har været rigtig glade for hele arrangementet, hvilket glæder mig rigtig meget, da jeg jo brænder for det!
 
Fredag startede varmt og solrigt kl. 17.00, hvor første ekvipage skulle ride program. Banen var blevet rigtig pyntet med fint dressurhegn og dommerbord for enden. Jeg havde booket C-dommer Helle Holst Pedersen, der har 7 års erfaring i faget. Vi dømte sammen ekvipagerne, der næsten alle havde taget nerverne med ind på banen.
Alle kunne glæde sig over, at flere point var til at hente og endda via små forbedringer. Jeg fik mig en god snak med Helle, som også havde en hyggelig aften hos JJ Dressage.
Ikke alle heste ville læsses på det rigtige tidspunkt, men så var det godt, det lykkes og vi kunne sætte ekstra tid af, så de kunne ride det, de også havde set frem til.
Der var god tid til hver ekvipage og to ryttere måtte ride programmet en gang til, efter at havde sluppet lidt på nervøsiteten.
Vi fik alt i alt en super god start på et kursus, jeg havde set frem til længe!
 
Lørdag havde jeg forberedt mig til hver rytter, der fik lov at besøge mit private hjem og at optimere deres ridning. Nogle opstilling, nogle invirkning, mens andre sæde. Vi så programmet igennem og gennemgik kritikken og fik lavet øvelserne, som ændrede deres syn på egen ridning. Utroligt at se, hvordan mange fik motivation og mod til at øve og træne, så de kunne blive bedre til at indvirke.
 
Søndag startede kl. 8.00 med første ekvipage til undervisning og hold da op nogle forbedringer, jeg så. At så lidt, kan gøre en så stor forskel er jo helt fantastisk, men endnu mere at se glæden hos rytterne. Det er det, jeg som underviser bliver stolt over og varmer mit hjerte. Når glæden over egne præstationer, forbedringer og de små momenter, hvor det hele bare spillede, ses på både smilebånd og i glimtet. Så bliver man mindet om, hvilken glæde det er at have denne passion.
 
Én enkelt ekvipage, nemlig Ida Pugholm og Kikkenberg's Rikki, kunne ikke deltage, da hun skulle starte stilcup på Holbæk rideklub. Denne gik i en LB3, som hun første gang red til kurset fredag. Her red parret 68 %, så Ida havde selvfølgelig håbet at kunne gøre kunsten efter. Desværre tog nerverne over allerede på opvarmning. Vi prøvede virkelig at få samling på både forende og bagende, men nerverne modarbejdede. Det gjorde desværre, at programmet ikke blev helt så fint som i fredags, heldigvis kunne hun glæde sig over, at hun sidder utrolig flot, som trak godt op i stilkarakteren. Alt i alt endte de på 67,5 %, men i et stærkt felt. De endte som nr. 8 ud af 15, hvilket var helt tilfredsstillende. Når først nerverne bliver kontrolleret, ved vi jo, at parret er helt suveræne!
 
Rigtig fin afslutning på en god og intens weekend, der har budt på fokuseret arbejde, glæde og nye bekendtskaber samt glade ryttere.
Helt sikkert et meget vellykket kursus!
 
Tusinde tak til deltagere, deres familier og chaffører m.m., men en helt speciel stor tak til mine skønne forældre og kæreste, som lægger arbejdstimer i min store passion, lægger baner og omgivelser til og ikke mindst holder dem flotte!
 
Se billeder fra kurset på min facebookside lige her

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com