Nye indlæg

 

Stolt træner til 4 dygtige elever ved RVV-stævne

26-04-2015
Da jeg ikke selv skulle ud at starte i denne weekend, valgte jeg i stedet at bruge min søndag på at tage ud at hjælpe 4 elever, som skulle til start ved Rideklubben Vestervangs klubstævne. Jeg ved ikke, hvem der dog havde bestilt det kedelige regnvejr, men dette må vi jo tage med ;-)

De 4 ryttere var henholdvis Matilde Vetter på Bryggergårdens Ceres Royal i LD1 og LD2, Lærke Vinther på Bryggergårdens Bacardi i LD2 og LC1, Ida Pugholm på Kikkenberg's Rikki i LC2 Højelse cup og LC3 samt Katrine Jensen på Ebbetorns Ferbie i LB1.

Morgenen startede for Matilde og Ceres i LD1, hvor de havde starttid kl. 9.27.
Matilde og Ceres er begge meget grønne i gamet, hvor Ceres på 5 år er Matilde på 10 års første rigtige pony efter rideskoletiden. Det har været en svær opgave fra starten, når der var to, der skulle lære det hele sammen, men de er begyndt at komme rigtig godt efter det.

Matilde havde en fin energi i Ceres på opvarmningen og han søgte efter noget tid rigtig fint til. Inde på banen blev Matilde desværre lidt for præcis på sine øvelser, som kostede nogle æstetiske point, men alt i alt super flot program!
De blev belønnet med 68 %. Desværre slog den sidste rytter hende på målstregen og hun endte lige uden for præmierækken. I LD2 spændte Ceres lidt op, som kostede lidt. De fik i dette program flotte 67,1 %, så de kunne være godt tilfreds med dagens præstationer!

Næste rytter i ilden var Lærke og Bacardi. Bacardi har på det sidste været utrolig fræk, som har givet en del nedture. Det var derfor alt afgørende at få en optur i dag. Og det må man sige, de fik!
LD2 gik stille og roligt, hvor Lærke havde godt styr på både tempo og program. De blev da også belønnet med 68 %, hvilket sikrede dem en delt anden plads i det stærke felt.
Derefter gjalt det LC1. Parret skulle debutere i denne klasse, så vi var alle meget spændte. Heldigvis holdt Lærke hovedet koldt og red et pænt program, men når man ikke helt kan huske programmet, så koster det jo. Det blev alligevel til 68,8 %, og de kunne igen indtage en flot anden plads. Super debut!

Så gjalt det Højelse Cup i LC2, hvor Ida og Rikki skulle starte.
Ida og Rikki er et godt match og har man fulgt lidt med på siden, høster de da også den ene placering efter den anden med fine procenter.

Selvom opvarmningen var lidt proppet og forstyrrede deres opvarmning, formåede Ida at ride det bedste, hun havde lært. Ikke en finger at sætte på programmet og det blev til hele 70,2 % og en sikker første plads!

Der var kun lige 5 min efter præmieoverrækkelsen til, at hun skulle starte LC3, som desværre gjorde, at Rikki blev en smule mere åben i andet program. Alligevel fik de redet sig flot ud af det til 70 % og igen en sikker første plads. Sikke en dag for Ida og Rikki!
Nu skal der trænes for at blive top tunet til LB klasserne næste gang.

Sidste mand var Katrine og Ferbie.

Katrine og Ferbie har jeg haft lige siden, de ikke kunne sætte i højre galop. Utroligt hvad der er sket med dem siden, hvilket man hurtigt kan glemme, når man ser dem så ofte. Siden hen har de fået styr på både LC programmer og konkurrenterne i disse og det er nu derfor tid at få noget styrke i LB programmerne, selvom piloten af og til kan glemme at ride ;-)

Ferbie havde gået springklasse dagen før og var derfor lidt træt i dag. Det mærkede Katrine tydeligt, så der skulle knokles lidt ekstra. Ferbie var helt perfekt på opvarmning, men åbnede sig desværre lidt på banen og blev en smule træt i den tunge bane, som var godt mættet af dagens regnvejr. Lidt sjuske fejl hist og her, så det trak selvfølgelig også. Dommeren belønnede alligevel parret med hele 65 %, som vi kun kunne være tilfreds med.
Man tør slet ikke tænke på, hvilken procent de ville havde fået, hvis de bare havde redet, som de plejer!

Super skøn dag i elevernes tegn, hvor jeg næsten selv var mere nervøs end pigerne.
Og selvom vejret ikke var med os, var det en fornøjelse at hjælpe jer!
Super flot redet piger - I kan kun være stolte over jeres præstationer!
 
Matilde og Lærke
 
Ida og Katrine

Kategori: 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com