Nye indlæg

 

Julegaver til eleverne

19-12-2014
Så kan jeg endelig afsløre julegaverne!
Eleverne og deres forældre har med tiden givet mig gode oplevelser, bekendtskaber og endda også gaver. De har givet mig lysten til at fortsætte som underviser og træner samt uddanne mig flere år i træk. Jeg synes derfor, det var på sin plads at give noget igen.

Jeg fik i efteråret et nyt flot logo, som jeg syntes kunne være flot på en trøje, men da broderi og trøjer er dyre i mængder, var sponsorater nødvendigt.
Min trofaste smed og sponsor Kenn Stærkjær og Brogaarden har været med til at udarbejde disse flotte trøjer til mine faste elever.
Projektet startede allerede tidligere på året, hvor jeg hørte Kenn, om han ønskede at være med i projektet, hvilket han med glæde ville. Jeg skulle herefter finde en anden sponsor, så regnskabet kunne gå op. Jeg ønsker ikke, hverken jeg eller mine elever skal reklamere for noget, som jeg ikke har erfaring med eller kan anbefale.
Jeg har brugt Brogaardens foder i mange år til mine heste, og det var derfor oplagt at spørge dem. De takkede heldigvis ja og samarbejdet gik herefter i gang.
Trøjevalg faldt på den flotte ærmeløse polo i navy med hvid krave og detalje. Super flot på en varm sommerdag, så ikke helt ideel til årstiden

Min beslagsmed Kenn Stærkjær var allerede med på ideen fra starten og uden hans gavmilde hjælp, kunne det ikke havde ladet sig gøre. Stor stor tak til Kenn for både sponsoratet, men også smedarbejdet med mine heste, som aldrig er til at sætte en finger på. Endnu engang tak!

Trøjerne var noget tid undervejs og i tiden var Brogaarden utrolig behjælpelige og allerede inden 1 December kunne jeg hente trøjerne hos Brogaarden i Lynge. Utrolig flotte var de blevet!
Samtidig var jeg så heldig at få en rundvisning deroppe og endnu mere viden om deres lækre foder og hvilke projekter, de i øjeblikket har på skrivebordet. Det var utrolig spændende at se og høre, hvordan der bliver tænkt over detaljen i hver foderblanding og hvordan, de hele tiden udvikler og undersøger deres produkter, så vi kan få den bedste kvalitet. Stor ros og tak til Brogaarden - Jeg er utrolig taknemmelig for deres sponsorat og kan varmt anbefale ikke bare deres foder, som jeg har brugt i mange år, men alle deres produkter efter at have hørt og set forskellene.
Endnu engang stor tak!

Jeg kunne så endelig i sidste uge dele gaverne ud, som faldt i god jord. Alle elever som får undervisning fast og har været hos mig i minimum et halvt år fik glæde af en trøje. Jeg synes dog ikke, mine nyere elever skal snydes, så når de efterfølgende opnår at havde været hos mig i et halvt år og stadig modtager fast undervisning, får de selvfølgelig også en trøje. Her er flere af de heldige og skønne elever, der modtog trøjen. Og glæden kan vist ses, trods kulden

Er meget taknemmelig for alle mine elever, der gang på gang roser min undervisning og møder op på selv de koldeste, varmeste og vådeste dage!Fortjent en smule tilbage betaling for disse minder. Håber at se alle i det nye år med endnu mere mod på udvikling. Jeg har flere projekter i gang, som jeg ser frem til at få udført i det nye år.Men denne gang må den største taknemmelighed gå til Kenn Stærkjær og Brogaarden for et godt samarbejde og for de gavmilde og fantastiske sponsorater!
 
 
Her er nogle af de elever, der modtog trøjen
 
 
 

Kategori: 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com