Nye indlæg

 

Første halvdel af Træner 2 uddannelsen gennemført

05-12-2014
I weekenden sluttede sidste del af DIF modulerne af min Træner 2 uddannelse.
Det har været et forløb bestående af 3 weekender med moduler fra morgen til aften, hvor to af dem også indebar fredag aften.
Alle weekender foregik i Idrættens Hus, som ligger lige ved siden af Brøndby station, så det var tidligt op at ride de weekender.
 
Første weekend stod på moduler med fysisk træning, konditionstræning og styrketræning. Hertil hørte hvordan muskler arbejder og fungere og hvordan vi opbygger dem bedst muligt i forhold til vores egen sport.
Også trænerrollen var et emne denne weekend.
 
Anden weekend stod på ernæring, idrætsskader, aldersrelateret træning og teknik træning. Igen fik vi indblik i, hvordan vi "behandler" vores krop bedst muligt og opbygger de rigtige muskler v.h.a. den rigtige ernæring.
 
Tredje weekend gik vi dybere med vores egen rolle som trænere og hvordan vi træner vores elever bedst muligt med træningsplanlægning og idrætspsykologi.
 
Tre weekend med meget læring samt en masse noter og ideer og nye tiltag, jeg ser frem til at bruge i min undervising og fremtidige kurser!
 
Da jeg ikke har taget DRFs moduler endnu, som første starter til foråret, har jeg derfor kun modtaget et kursusbevis for gennemførslen af DIF modulerne.
 

Kategori: 2014

Kommentarer

  • #1
  • Kasper
    06-12-2014 03:37
    Er stolt af dig! Det er super flot!


1 

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com