Nye indlæg

 

Stjerne Unico til stævne i Karslunde

25-10-2014
Jeg var i dag ude at starte MA0 på Unico i Karlslunde Rideklub.
 
MA0 er et utrolig snørklet program og svært at huske, så bare det kunne gøre en lidt ekstra nervøs i dag. Heldigvis var Unico på toppen i dag og var rigtig fin på opvarmningen.
Dommeren i denne klasse lå lavt i forrige klasse, så vi gruede lidt for vores bedømmelse, da der er de dommere, der ikke bryder sig om Unicos type.
 
Med en super opvarmningen i bagagen gik vi å banen med masser af mod og håb.
Traven forløb super fint. Vi formåede at holde mere bæring, end vi plejer, så det var rigtig positivt. Skridten var fin, mens han i galoppen var helt suveræn. Jeg mærkede dog til sidst, han begyndte at blive lidt træt, men vi holdt den kørende hele vejen og med en fin afslutningensparade, kunne vi være godt tilfredse med dagens præstation!
Desværre havde jeg glemt, at afslutningsparaden skulle laves ved G og ikke ved I, som jeg desværre lavede den. Øv øv en enkelt lille fejl, men det gjorde slet ikke noget, når Unico havde været så dygtig.
Det er så sjældent, at man får de ture, hvor det hele bare flyder - Så skønt!
 
Men ak ja, dommeren var ikke vild med Unico og vi blev dømt helt ned. Kun 60,4 %, hvilket slet ikke var tilstrækkeligt. Men sådan er gamet og jeg er så stolt af ham den gamle.
 
Bedøm (og nyd ;-) ) gerne ridtet selv her
 
Skønne Unico efter ridtet

Kategori: 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com