Nye indlæg

 

2 placeringer ved Soleros tredje stævne

27-09-2014
Vi var i dag ude at starte på Tune Sportsrideklub i en LC1 og LC2 sammenlagt klasse. Det var lidt af en risiko, både at skulle starte LC1 og debutere i LC2 samme dag, men vi tog chancen.
Ja.. tingene startede faktisk meget godt, han gik fint på opvarmningen, men en smule nervøsitet over at skulle ride to nedsidningsprogrammer var der da, da han stadig skal vænne sig til, man skal gå frem, selvom det ikke er letridning.
Jeg var utrolig spændt på, om han ville kigge, men han var utrolig cool, trods det kun er tredje stævne. Sidst var det højre galoppen, som drillede, så det var blevet øvet på opvarmningen, trods dette snød han mig alligevel, og vi fik kun vist en halv volte i højre galop, desværre.
De andre i klassen lå meget lavt og kun én havde fået over 60 %, så havde ikke de store forventninger, men da procenten lød på 57,8 %, blev jeg alligevel lidt forundret. Så dårligt var det da heller ikke?
I LC2 var luften gået af ballonen. Han havde INGEN energi. Så snart jeg bare slap lidt med benene, gik han i stå, så det var en hård tur, hvor jeg nærmest måtte bære ham rundt i programmet. Højre gallop kom vi dog i denne gang, men programmet bar præg af manglende energi og træthed, hvor han af og til også gik for dybt. Procenten denne gang var på 66 %, så det var en stor forskel, hvilket jeg heller ikke kunne få til at hænge sammen. Men super fin debut!
Vi endte til præmieoverrækkelsen med at blive nummer 3, hvor vinderen lå med 67 %, så vi var meget tætte. Efterfølgende tog jeg kritikkerne og skimtede dem lige hurtigt igennem, men hov der var da noget, der ikke helt stemte?
Jeg lagde derefter pointene sammen i LC1 programmet og rigtig nok. De havde glemt hele 21 point!
Det gav mig en procent på 66,2 % i LC1, og jeg var dermed blevet nummer 3 i den klasse, hvor jeg så var blevet nummer 4 i LC2. Øv hvor det ærgede mig. Selvom vi fik det rettet i sekretariatet, irriterede det mig lidt, nu hvor der allerede var holdt præmieoverrækkelse. Og så hele 21 point!
Så jeg var godt tilfreds med Solero, som ikke kiggede denne gang!
Var dog stadig lidt utilfreds med, han snød mig i den højre galop endnu engang, jeg må lige være lidt mere efter ham ;-)'
 

Kategori: 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com