Nye indlæg

 

Indkaldt som stand-in

03-12-2012
Unico og jeg skulle i lørdags havde startet vores anden MA1 sammen, men så ændrede planerne sig.
I tirsdags måtte Rune meddele mig, at der havde været et par frafald fra holdet ved Distriksmesterskaber for hold, og om jeg havde lyst til at være med.
Vi var også med på holdet sidste år, hvor vi vandt. Jeg ville selvfølgelig gerne fokusere på MA1, nu hvor vi lige var debuteret, men tænkte også, nu hvor vi skulle starte MA1 weekenden efter, gjorde det ikke noget. Jeg ville gerne gøre det for holdet!

Men så kom al sneen! Vi turde dårligt køre ud! Men vi kom af sted, og selvom det var iskoldt uden for, formåede vi at komme i tøjet og på opvarmningsbanen.
Inden da havde allerede to af vores ryttere redet.
Stephanie Juul Andersen på Højbo's Limone skulle starte ud i L.A.2. Min familie og jeg så hende desværre ikke, men hun havde haft en super fin tur! Det resulterede i 70,9 %, hvilket var en super start for vores hold!
Anden rytter på banen var Christine Moltzen Wiid på Reve La Vie Diamentina F, som også skulle ride L.A.2. Hun leverede også et fint program, som rakte til 65,6 %.

Tredje rytter var Natascha Jacobsen på Apollo, hende nåede vi desværre heller ikke at se, da jeg red på opvarmningen kort før, hun skulle på banen.
Men så blev der kaos!
Strømmen var åbenbart gået i det store ridehus og stævnet blev derfor forsinket 10 min. Heldigvis skridtede jeg kun og kunne derfor blot skidte 10 min mere og dermed undgå at få for meget opvarmning.
Nataschas hest var desværre en smule spændt, men kom alt i alt godt igennem. Programmet blev bedømt til 66,7 %. Efter dette lå vi stadig i front, men andre hold kunne sagtens nå at overhæle os.

Unico og jeg var den sidste fra holdet, som skulle på banen. Normalt er jeg ikke meget for dette pres, men det påvirkede mig heldigvis ikke denne gang.
Unico var super fin på opvarmning! Og gik også et fint program inde på banen. Banen var desværre hård, og han smistede taksten i en volte. Skridten kunne også havde været mere taktfast, men han var meget opmærksom på omgivelserne. I paraden var der en, der hostede, hvorefter Unico lavede et lille spjæt. Det hele var lidt farligt. Men jeg fik redet et program, jeg var utrolig tilfreds med og kunne da heller ikke lade være med at smile, da jeg red op midterlinien til sidst.

Pointen kom hurtigt efter fra de 3 dommere. Det første blev råbt op til 63 %, hvilket jeg blev meget negativt overrasket over, da jeg selv synes, jeg havde leveret en godt program. De to efterfølgende procenter var 70,2 og 68,8, hvilket gav meget mere mening! Men jeg var godt nok utilfreds med de 63 %!
Heldigvis var det ikke kun mig, som de uenige om. Flere ryttere lå med 5-9 % forskel, som slet ikke var eller er tilfredsstillende!

Vi sluttede samlet på 205 %, men Solrød manglede stadig en rytter. Hun skulle ride 74 % for at slå os. Til vores store glæde, red hun 68 %, og vi kunne dermed kalde os Distriksmestre for hold 2012 (Unico og jeg kunne nu kalde os det for både 2011 og 2012). Men så kom endnu en skuffelse. Alt var i skabet sidste år. Røde, broderede dækkener, æres bånd og en stor rød sløjfe. I år fik vi alle 4 forskellige dækkener, ja det ene endda lyserødt! Intet æres bånd og sløjferne så genbrugt ud. Det var bare ikke i orden! En ting som tog lidt af glæden ved sejeren.
En ting vi dog kunne glæde os over var, vi vandt med hele 7 % ned til anden pladsen, som blev vundet af Midtsjællands Rideklub.
 

Kategori: 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com