Nye indlæg

 

Succes med den nye sadel!

21-07-2012
Så fik jeg endelig opdateret (igen). D. 23/6 var jeg ude ved Kongelundens Rideklubs distriktsstævne og starte. Vores første stævne sammen med den nye sadel!

Den historie skal I nok have først. Vi har gennem meget lang tid døjet med sadel problemer og lånte jo en sadel, som jeg ikke kunne ride i, til DM. Efter DM fandt vi så endelig en løsning! Nu går han bare så godt og jeg kan rent faktisk ride i den nye sadel. Man sidder super godt!

Unico har fået meget bedre skulderfrihed og det ses tydeligt på gangarterne. Så det skulle ud og prøves af ved stævnet i Kongelunden.

Vi skulle starte MB1 lørdag og det var lidt lummert den dag, så Unico blev en smule træt under opvarmningen og lidt dyb til sidst, selvom han havde gået en ellers så god opvarmning.

Vi var sidste ekvipage i klassen og red så ind. Han gik et super godt travprogram, hvor galoppen blev lidt dyb af og til, men lavede ingen store fejl. Så var rimelig godt tilfreds.

Mens jeg skridtede af, blev navnene til præmieoverraskelsen råbt op og desværre, som jeg hørte det, blev mit navn ikke råbt op. Øv bøv tænkte jeg, men jeg var godt tilfreds med Unico. Da jeg kom ned mod min mor, begyndte hun at stresse rundt og sige, jeg skulle skynde mig at hoppe af, jeg skulle jo til præmieoverraskelse. Ej det kunne jo ikke passe, men jeg må have dårlige ører, for de råbte mit navn op. Så vi gik derover og jeg blev helt målløs, da jeg faktisk blev råbt op som vinder af klassen! Med hele 67,8 % var Unico og jeg klassen bedste. Jeg var så glad og stolt at jeg ikke kunne få armene ned. Kæmpe succes med den nye sadel, kunne få en bedre start med den. SÅ FEDT!

Vi skulle også havde startet søndag, men da det væltede ned og det var gået så fint lørdag, meldte vi fra.

Glæder mig utrolig meget til, vi skal ud at starte igen! Han går så fint! Han har haft en lille sommerferie imellem på 5 dage, men er ved at være godt i form igen, så vi er helt klar!
 

Kategori: 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com