Nye indlæg

 

Opdatering efter DM

04-06-2012
Puha.. Så fik jeg endelig opdateret hjemmesiden!

Der er sket alt for meget. Samtidig med læseferie, eksaminer m.m. har fulgt både Kolding landsstævne og DM på Broholm.

Kolding gik faktisk rigtig fint, han var dog meget tændt hvilke resulterede i nogle dyre fejl. Dog blev vi mere og mere opmærksomme på hans gangarter. Han har længe døjet med utakt i traven. Vi har så haft sadelmager en del gange nu og endte med at låne en sadel ved DM, da vi ingen optimal sadel havde. Det skal dog lige siges, jeg HADER at ride i den sadel. Jeg sidder elendigt og føler ikke, jeg kan komme ned og ride med sædet, desværre. Derfor gik DM ikke helt som håbet og jeg gik desværre ikke videre til 2 runde. Vi får nu sadelmager i morgen, så håber jeg, vi finder en god løsning snart, så vi kan komme ud på banerne, hvor han kan gå med mere skulderfrihed, men hvor jeg også er tilfreds og føler, jeg kan ride!

Alt imens dette er jeg også begyndt at undervise igen. Så det er rigtig dejligt med et lille job, som jeg rent faktisk nyder :)

Min første elev Amanda og hendes hest 'Palle' opnåede, i samme weekend som DM, én tredjeplads i D3 mesterskabet D-stævner. Super flot og stort tillykke til hende selvfølgelig!

Så nu skal vi lige have styr på sadel problemerne og så skal vi ud at starte igen snart!

Kategori: 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com