Nye indlæg

 

Stævne i Vindinge

01-05-2012
Jeg var d. 28 og 29 april ude at starte MB0 i Vindinge Rideklub. Det var vigtig for både Unico og jeg at komme ud at starte inden landsstævnet i Kolding.

Lørdag: Selvom jeg aldrig har redet MB0 før, måtte det alligevel prøves. Opvarmningen gik fint, jeg synes dog ikke, jeg havde ham der, hvor jeg gerne ville.
Banen var ikke god og det mærkede jeg tydeligt på Unico. Han var utrolig sløv og var derfor ikke samlet tiltrækkeligt nok. Dommeren synes dog, mit trav problem på ingen måde flød, hvilket jeg dog var uenig i. Jeg red 60 % i traven, men tilgengæld 70 % i galoppen. Virkelig underligt. Det resultererde i 65,3 %, hvilket jeg var fint tilfreds med. Den samlede placering og vurdering i forhold til de andres ridt og procenter, følte jeg mig dog snydt, men sådan er dressur jo.

Søndag: Søndag var han lidt bedre, jeg synes dog han taktede underligt. Dette varede hele programmet og jeg var derfor meget urolig. Jeg red igen ikke meget i traven, men hentede det lidt i galoppen. Endte med 64,6 %. Jeg var dog ligeglad med dette, da jeg bare ville vide, hvad der nu var galt med ham.

Vi ringede til dyrlægen mandagen efter og han sagde, det var tid til at tage sålen af. Det var alt det skyldes og jeg skulle nu bare skridte en lille uge, så var han klar. Så jeg kunne ånde lettet op.
Nu glæder vi os til landsstævnet i Kolding, som forhåbentlig går godt! :)

Kategori: 2012

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com