Nye indlæg

 

Tilbageblik på 2013

08-01-2014
Sikke tiden går! Og nu står 2014 allerede for døren, men først vil jeg kigge tilbage på 2013 med glæde, sikke et år!

2013 var mit første youngrider år, hvor jeg skulle forsøge at gøre mig i MA og PSG, som jeg allerede i 2012 havde fået en lille forsmag på. Øvelserne var stadig ikke helt på plads, men vi fik nogle fine på point først på året.

I foråret begyndte jeg at undervise utrolig meget og fik rigtig mange nye elever hvilket var super dejligt! Derudover begyndte jeg også at ride en unghest, som var et fedt nyt projekt at arbejde med.

Så kom sommeren og finalen i københavnermesterskaberne, hvor jeg endte som nummer 7, hvilket jeg var rigtig stolt over! Håber på at komme ud at starte mesterskabet igen i år.

Sidst på sommeren var jeg ude at starte på unge Crusader til en gangartbedømmelse for 4 års. Dette gik over alt forventning og Sader var en gutttermand på banen!
Jeg rider stadig Crusader, som forhåbentlig snart skal ud og debutere i LC klasserne.
Ved samme stævne vandt jeg også min første rosæt i MA på Unico og slog min personlige rekord. Hele 66 % og en flot anden plads. Det var i det hele taget en fantastik weekend!

Efter denne tur på Unico var vi nærmest ikke til at nå. De fine resultater kom på stribe med få nedture i mellem. Vi lå på 65 % stort set alle gangene, hvilket er utrolig godt for ham den gamle! Vi lå flere gange lige uden for placering.

Sidst på efteråret satte vi min dejlige 3 års, Solero, i tilridning i en måned. Vi var ude at se ham i løbet af måneden som gjorde os opmærksomme på, hvor dejlig lærenem han er. Solero kommer i det nye år endnu en måned i tilridning, hvor jeg derefter overtager og for alvor går i gang med ham, nu hvor han fylder 4 år i år.

Vi har i hele 2013 kigget og prøvet heste men uden held. Denne søgen blev indstillet sidst på året, da vi faldt for skønne Actionman på kun 6 måneder!
Vi havde egentlig haft en 'mellem' hest i kiggerten, men intet machede vores ønsker, derfor blev det i stedet Bandit, som han bliver kaldt engang i mellem.

Året sluttede af med noget af en god nyhed. Jeg havde fået arbejde hos min underviser Rune Willum i hans stald Dressurstald Willum Thomsen som rytter. En stor ære at få lov til dette. Jeg har nu været der i lidt over en måned og er stadig rigtig glad for jobbet.

Så der er sket en masse.
Planerne for 2014 er endnu ikke helt på plads, men mon ikke de kommer stille og roligt. Lige nu skal Unico lidt i form igen efter en kort pause med hårdt arbejde.

Håber at 2014 bliver et lige så godt et år (eller bedre) som 2013! :-)

Kategori: 2013

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com