Nye indlæg

 

Fantastisk tur i Birkerød

23-03-2014
Jeg var i formiddags til stævne i Birkerød, hvor vi havde en helt utrolig god tur!

Dagen startede tidligt og selvom, det var hårdt at stå op, fik jeg overholdt tidsplanen og vi kom af sted mod Birkerød, som desværre ligger et godt stykke fra os.
Jeg har kun startet i Birkerød to gange og har disse gange haft to gode ture, så jeg så selvfølgelig frem til forhåbentlig at få endnu en af disse.

Der var kun tre startende i klassen Prix St. Geroge, som jeg skulle ride, hvor jeg skulle starte sidst. De forgående ryttere red henholdsvis 61 og 62 %, hvilket jeg ikke vidste, før jeg red på banen.
Unico gik super godt på opvarmningen, og vi var derfor helt i gear, da vi red ind på banen.
I starten var han meget spændt, og jeg var lidt bange for, han ville hoppe for den mindste lyd, men det gjorde han heldigvis ikke. Da vi først var kommet i gang med programmet, koncentrerede han sig 100 % om mig, og det var en fornøjelse at ride rundt på ham. Han gjorde alt til punkt og prikke!

Jeg var godt tilfreds, da jeg hilste af og havde en forhåbning om 65 %. Der gik ikke længe, mens jeg skridtede af, inden min far kom løbende med armene i vejret og sagde, jeg havde vundet og med hele 69,6 %. HOLD DA OP! Det var jo helt vildt!
Jeg troede heller ikke helt på det, før jeg fik kigget på drf live efter præmieoverraskelsen samt fik regnet min kritik efter. Jeg var så stolt af den gamle Unico!

Her er billeder af min skønne skønne hest!
Eller se videoen her
 
 

Kategori: 2014

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com